3 øvelser, du kan foretage med en hulahopring

Kvinde med hulahopring
3 øvelser, du kan foretage med en hulahopring
Henrik Andersen
-
29/09/2022
-

Du har garanteret prøvet en hulahopring til før, men det er ikke sikkert, at du er klar over, hvor god den faktisk er til at træne. Det er de færreste, der ikke har set en hulahopring, men samtidig er det ikke alle, der er klar over, at den faktisk kan bruges til andet end et sjovt legetøj. Her får du 3 øvelser, du kan lave med en hulahopring.

Hvorfor træne med en hulahopring?

Der findes mange maveøvelser, du kan lave, hvis du ønsker en flot og trænet mave, men de har allesammen det tilfælles, at de kan blive kedelige i længden. På den måde kan du have det sjovt, imens du træner din mave – og samtidig går der ikke længe, før du ser resultater, hvilket især gælder, hvis du supplerer med en weight gainer.

En hulahopring med vægt er en fremragende træningsmetode, hvis du vil træne din mave, imens du har det sjovt. Den kan købes i de fleste sportsbutikker, men du kan også få dem flere steder online. Hvis du er i tvivl om, hvordan du træner med en hulahopring, så får du herunder tre øvelser, du nemt kan lave, hvis du vil træne din core.

Disse øvelser kan du lave med en hulahopring:

  1. Standardposition: Her placerer du din højre fod fremme, imens du holder hulahopringen mod den nederste del af ryggen. Spænd i bækkenet, løft brystet og bøj dine knæ. Sæt hulahopringen i gang og skift hurtigt din vægt mellem forreste og bagerste fod, så hulahopringen bevæger sig frem og tilbage.
  1. Side hooping: Placér dine fødder bredere end din skulderbredde. Sæt hulahopringen i gang og bevæg fødderne fra side til side, så ringen rammer siderne af hoften. Spænd i maven og hold brystet højt, imens ringen bevæger sig rundt omkring dig.
  1. 360’eren: Her placerer du din venstre fod på jorden, hvorefter du træder fremad med den højre fod. Drej kroppen mod venstre og sving din højre fod næsten 360 grader rundt, hvorefter du sætter den ned igen. På den måde fungerer din højre fod som en akse.
Copyright 2024 - Pilanto Aps